Er zijn tal van redenen waarom een persoon op de luchthaven zou kunnen parkeren en het voertuig daar kan achterlaten tot de dagen van de terugvlucht of zelfs weken later uitstappen. Dit is een uiterst gangbare praktijk.

Als u uw auto nog nooit eerder op een luchthaven heeft achtergelaten, twijfelt u misschien over het idee. Uw auto ergens laten staan waar u meerdere dagen niet thuis bent, kan zenuwslopend zijn. Houd er echter rekening mee dat de meeste mensen die regelmatig vliegen dit doen en dat hun auto veilig blijft.

En hoewel het riskant lijkt om uw auto op een openbare plaats, zoals een luchthaven, achter te laten, is de beveiliging op of buiten de luchthaven op de parkeerplaats groter dan de meeste mensen thuis hebben. Als u het prettig vindt om uw auto thuis geparkeerd te laten staan, dan is de luchthaven even veilig of net zo veilig. Ga na wat de lang parkeren bij schiphol kosten zijn. Liever niet? Kijk dan ook naar parkeeropties bij Amsterdam Centraal.

 

ZIJN PARKEERGARAGES OP LUCHTHAVENS VEILIG?

Bij zowel onsite als offsite parkeerfaciliteiten op de luchthaven staan uw veiligheid voorop. Facilitymanagers weten dat uw auto belangrijk is en nemen hun verantwoordelijkheid om deze zeer serieus te beschermen. Ze oefenen verschillende beveiligingsmaatregelen uit om uw voertuig en bezittingen te beschermen, waaronder het leveren van:

  • Beveiligingscamera’s
  • Bewakers
  • Gesloten poorten
  • Heldere verlichting