Er zijn verschillende grote en kleine bankiers die zowel voor de bedrijven als voor particulieren in het hele land creditcards leveren. Terwijl creditcards vandaag de dag een van de basisbehoeften zijn geworden, wordt de markt overspoeld met een overvloed aan keuzes van hen en zo neemt de concurrentie toe.

Welke manieren kun je kiezen om alle creditcards te vergelijken in deze online wereld?

De bedrijven doen hun best om de klanten te lokken en zaken van hen te halen. Ze doen dit door verschillende soorten creditcards aan te bieden en stellen samen met hen verschillende kortingen, incentives en andere voordelen voor.

Wat zijn de allerbelangrijkste tips die je moet meenemen bij het kiezen van creditcards?

We moeten allemaal beslissen over ten minste een van de partijen, maar de vergelijkingen zijn gewoon niet gemakkelijk. De ‘X’ functie van de ene lijkt goed te zijn en de ‘Y’ van de andere. Dus hier zijn een aantal tips en ideeën om het kiezen van de beste krediet voor u gemakkelijker te maken:

1. Als u een e-mail of post ontvangt over een creditcard, zet dan eerst in op de website en probeer de website in detail te lezen en begrijp de diensten die zij aanbieden, samen met alle financiële details.

2. U moet ervoor zorgen dat u alle details leest in een kleine lettertjes die u van het bedrijf zelf ontvangt.

3. Zorg ervoor dat u alle verborgen kosten en/of andere kosten met betrekking tot die kaart begrijpt en kent.

4. Eigenlijk hebben de bedrijven vaak de neiging om deze verborgen kosten in hun mails te verdoezelen.

5.  Bij het vergelijken van de verschillende beschikbare opties zijn APR en vergoedingen de belangrijkste vooruitzichten.

6. Het JKP verklaart de rente die u zou moeten betalen. Het moet dus zo laag mogelijk zijn.

7. Bij sommige creditcards is het JKP ongewoon hoog; sluit die opties onmiddellijk uit, anders landt u in een achtbaan met creditcardschulden.

8. Met APR-tarieven, niet eens gelokt met de kredieten die u met die kaart kunt gebruiken als hoge APR-tarieven op het einde zou u door de kosten die inderdaad zeer moeilijk te betalen.

9. Naast de ontelbare keuzes zijn er drie marktleiders op het gebied van creditcards – MasterCard, Visa en American Express of AMEX.

10. Terwijl MasterCard & Visa de creditcards uitgeven op basis van de verschillende andere banken, verzorgt AMEX de hele show op eigen houtje.