Op deze pagina vind je de beste manieren om geld te verdienen in je vrije tijd terwijl je op de universiteit bent, gebaseerd op onze eigen ervaring. We blijven nieuwe manieren aan deze pagina toevoegen, dus ga je gang en maak er een bladwijzer van. En deel alsjeblieft je eigen ideeën in de reacties! Hier zijn enkele online geld verdien tips:

Matched wedden zonder risico

Zonder twijfel de snelste manier om veel geld te verdienen (nou ja, zonder de wet te overtreden). Veel studenten hebben echt £ 100 aan deze techniek verdiend. Het is volledig legaal, risicovrij, belastingvrij en iedereen ouder dan 18 in het VK kan het (niet in het VK? Ga naar nr. 2).

Het werkt door te profiteren van gratis weddenschappen die regelmatig worden aangeboden door goksites door ze te ‘matchen’ op een gokbeurs. Matched wedden elimineert het risico (u wedt zowel voor als tegen een bepaalde uitkomst).

Hierdoor kunt u de gratis weddenschap uitpersen, die wel £ 100 kan bedragen. Vermenigvuldig dit met hoeveel goksites er zijn en je kunt vrij gemakkelijk wegkomen met een winst van een paar honderd pond.

Online enquêtes

Een steeds populairdere manier voor studenten om geld te verdienen, is door in hun vrije tijd online enquêtes in te vullen. Onderzoeksbedrijven werven altijd nieuwe leden over de hele wereld om enquêtes in te vullen en nieuwe producten te testen. Geld verdienen met e-mails lezen hoort hier ook bij.

Voor een paar minuten invullen van formulieren, kunt u een paar quid maken die contant of als beloning wordt betaald. U kunt voor sommige onderzoeken tot £ 3 ($ 5) inpakken!

Betaald voor zoeken op internet

Geïnteresseerd om geld te verdienen voor wat u al online doet? Dit moet een van de gemakkelijkste manieren zijn om online geld te verdienen zonder echt enige inspanning of verandering in uw gedrag.

Dit innovatieve idee van Qmee.com beloont je voor het zoeken in Google, Bing of Yahoo. U installeert gewoon een eenvoudige add-on in uw browser en wanneer u een zoekopdracht uitvoert, kunnen er naast uw normale zoekopdracht enkele gesponsorde resultaten zijn.

Het beste is dat er geen minimum is aan uitbetaling – onze eerste was slechts 72p bedraad naar ons Paypal-account. Je hebt ook de mogelijkheid om het aan een goed doel te schenken. Meld u nu gratis aan en verdien geld met uw eigen zoekopdrachten!