BitPay Mastercard-kaarthouders kunnen hun kaarten nu gebruiken met Apple Pay, en Google Pay en Samsung Pay zullen binnenkort volgen, aangezien cryptobetalingen tijdens de pandemie toenemen.

En de integratie met grote mobiele portemonnees zou kunnen helpen bij het uitbreiden van digitale valuta als een vorm van betaling. Verge verwachting is gestegen.

 

Crypto-betalingsdienstaanbieder BitPay geeft zijn prepaid Mastercard-kaarthouders de mogelijkheid om hun kaart toe te voegen aan Apple Pay en is van plan om later dit kwartaal ondersteuning voor Google Pay en Samsung Pay uit te rollen. Met BitPay kunnen klanten crypto kopen en opslaan en online betalingen doen via de BitPay Wallet-app.

 

 

BitPay geeft prepaid Mastercard-kaarthouders de mogelijkheid om hun kaart toe te voegen aan Apple Pay. Insider Intelligence

Met een BitPay Mastercard kunnen klanten cryptocurrency onmiddellijk omzetten in fiat-valuta, die vervolgens op de kaart kan worden geladen en overal kan worden uitgegeven waar Mastercard-debet wordt geaccepteerd. Dankzij de Apple Pay-integratie hebben klanten nu een nieuwe manier om hun digitale middelen te besteden. Als bijkomend voordeel kunnen BitPay-klanten die wachten op de levering van hun plastic kaart, hun virtuele kaart toevoegen aan Apple Pay via de BitPay Wallet om onmiddellijk te beginnen met uitgeven.

 

De integratie van BitPay met Apple Pay volgt op een groot aantal grote betalingsproviders die het crypto-aanbod uitbreiden naarmate digitale valuta’s steeds populairder worden. Visa en Mastercard hebben het afgelopen jaar allebei hun cryptokaartprogramma’s uitgebreid: vanaf december 2020 had Visa 32 wereldwijde cryptokaartprogramma’s en Mastercard 7, volgens gegevens die zijn verstrekt aan Insider Intelligence van The Block. IOST koers verwachting is omhoog.

 

Bovendien heeft Mastercard onlangs aangekondigd dat het in 2021 geselecteerde cryptocurrencies op zijn netwerk zal ondersteunen, waardoor zijn handelaren de digitale activa kunnen accepteren als een vorm van betaling van klanten. Ondertussen heeft PayPal crypto’s tot een belangrijk aandachtspunt gemaakt tijdens de investeerdersdag in 2021, waarbij het bedrijf onlangs zei dat het van plan is een bedrijfseenheid te introduceren die zich toelegt op digitale valuta’s.

 

Gecombineerd zijn deze inspanningen een indicatie van de groeiende aanwezigheid van cryptocurrencies in het betalingsgebied, en mogelijk heeft BitPay besloten om uit te breiden met Apple Pay en andere portefeuilles, aangezien een samenwerking met hen het bedrijf kan helpen de ruimte verder te penetreren en een formidabele cryptobetaling te worden. provider.

 

De integratie van BitPay met grote mobiele portemonnees zou kunnen helpen om digitale valuta uit te breiden als een vorm van betaling, terwijl providers zoals Apple Pay het app-gebruik kunnen stimuleren.

 

Consumenten neigen meer naar mobiele portemonnees, wat BitPay een kans biedt om te groeien. Meer consumenten kiezen voor mobiele portemonnees om contactloze betalingen te voltooien tijdens de pandemie, waarbij Apple Pay in 2021 naar verwachting 40,3 miljoen gebruikers zal bereiken, of 43,3% van alle gebruikers van mobiele betalingen in de buurt in de VS, volgens voorspellingen van Insider Intelligence. BitPay kan de populariteit van mobiele portemonnees gebruiken om het betalingsvolume te laten groeien, vooral omdat 90% van de Amerikaanse winkels nu Apple Pay accepteert.

Ondertussen kunnen Apple Pay en andere providers een crypto-integratie gebruiken om hun aanbod te diversifiëren en de platformbetrokkenheid te vergroten. Onlangs zei RBC Capital Markets dat Apple Pay zou profiteren van de integratie van cryptocurrency-aanbiedingen, omdat het klanten waarschijnlijk een extra stimulans zou geven om het platform te gebruiken, aangezien digitale valuta een hot commodity worden. En hetzelfde kan gezegd worden voor Google Pay en Samsung Pay. Aangezien Bitpay een van de grootste cryptobetalingsproviders in de branche is, zullen zijn mobiele portemonnee-partners waarschijnlijk een grotere klantbetrokkenheid op hun platforms zien, aangezien de crypto-integratie hun platforms zou kunnen diversifiëren en hen zou kunnen helpen opvallen, vooral voor consumenten die geïnteresseerd zijn in cryptodiensten.